torsdag 19 mars 2009

Vårens höjdpunkt snart här...


Klicka på bilden för att komma till mässans egna sida.

Vårens stora höjdpunkt är snart är och nästa fredag är inbokad sedan länge. Nordiska trädgårdar på Stockholmsmässan i Älvsjö, en riktig trädgårdsmässa!

Jag har redan besökt mässan tre år i rad och det är en mässa jag aldrig blir trött på, inte heller besviken för där finns så otroligt mycket att se och njuta av. Då har våren verkligen kommit och odlingssäsongen tar fart. I år ser jag fram emot den mer än någonsin eftersom jag inte längre bara har en liten balkong att odla på. En heldag brukar det bli på mässan, så även detta år skulle jag tro.

Fredagen är mitt besök inbokat, är det fler av er härliga bloggare som ska dit då? Till denna mässan är jag ute i god tid och hoppas att jag slipper fika ensam. Tja, folk finns det ju alltid gott om på mässan så ensam lär jag ju inte bli men kanske har någon av er lust att mötas upp och gå en sväng eller vila benen lite? Hör gärna av dig om du har lust att hänga med en sväng, antingen här eller via mail till miashem@gmail.com.

Kanske kikar jag in igen lite senare idag... njut av våren, ni som har möjlighet! :)


12 kommentarer:

Krydda Livet sa...

Vad roligt med en sådan mässa. Skulle jag gärna gått på. Jag längtar till man får börja plantera blommor ute nu. Jag ska även plantera om lite inomuhus men det får bli lite varmare ute först. Är så skönt att kunna hålla till på balkongen när man grejar med all jord :)

Ha en fin dag. Kram Josefin

oumberligating sa...

Tack för svarkommentaren, lika trevligt det som att få en vanlig förstgångs kommentar.
Ha en fin fortsatt vecka du med och hoppas på "återseénde i "cyberrymden" mvh från Peter!

alegni sa...

det var faktiskt alabasterägg jag hade i växthuset förra våren, så inte konstigt att de inte kläcktes.
sorry, jag har lite svårt att hålla mig allvarlig mellan varven :)
makens son har haft små ödlor (minns inte vilken sort), men det var också svårt att få dem att kläckas o överleva. på riktigt alltså!
majsormar låter rysligt obehagligt i mina öron...
kram
ingela

Annika sa...

Man kan göra så mycket av hönsnät... Använd ett par handskar bara, det gör inte jag och man får en del rivmärken. Själv ser jag fram emot att få gå på trädgårdsmässan i örebro :)
Ha en bra dag, kram

Ika sa...

Jag ska ju dit på lördagen men hoppas du hinner lägga ut lite bilder på fredag kvällen så att jag vet vad jag ska spettsa in mig på.

Hemma hos Bröderna Bus sa...

Önskar att jag kunde skriva...klart att jag ska gå! Men tyvärr inte, det är lite väl långt. Som synd är så är det aldrig några trädgårdsmässor häromkring. Du får njuta för mig...hoppas att du har kameran med;O) Kram

Anns Gröna sa...

Låter som du får en kanondag - hoppas mässan blir bättre än i M-ö. Det var ju många som inte var nöjda efter besöket där.
Hade jättegärna följt med men är lite för många mil bort.
Kram
Ann

linruz sa...

För mig blir det ett besök på lördagen. Släpar med mig maken...så jag får fika sällskap.
Hoppas du får en mysig dag.
Kram kram

Skatan sa...

Åhå, vilken lyx att få gå på mässan och drömma sig bort...Bodde jag bara lite närmare hade jag besökt den!

Kul att hitta hit :)

/Anna

Madeleine sa...

Hej! Jaa, det blev toppenbra med tapetseringen av bordet. Jag ska också på mässan, tror dock jag åker dit på lördagen med min mamma. Ska bli jättekul, jag längtar också dit. Kramis Madeleine

Anja sa...

Får önska er alla en trvlig mässtid!

mvh, Anja

Linda V sa...

Jag ser fram emot din rapport från mässan! Jag ska definitivt åka dit fler gånger.