söndag 1 mars 2009

Snart har vi en vinnare...

Tack snälla ni för tipset om My live signature, där det var riktigt enkelt att göra en signatur. Kikade in där lite snabbt igår/inatt och testade men är inte helt nöjd så jag ska kika vidare på det senare. Jag var tvungen att gå och lägga mig för jag ska snart iväg och jobba. Ja, jobba en söndag, tyvärr...

En fråga till: Någon som vet hur jag får bort den vita ramen runt alla bilder? Jag har för mig att jag har läst det någonstans men kommer inte ihåg vart. :)

Många har lyckats hitta min lilla utlottning och det ska bli så spännande att se vem som blir den lyckliga vinnaren. Dragning blir det när jag kommer hem från jobbet, så håll tummarna nu alla ni som har deltagit...

Jag tror nog att det snart dyker upp en utlottning till för besöksantalet har raskt trippat iväg till en bit över 5000 och snart skriver jag mitt hundrade inlägg. Har man nåt att fira så ska man väl göra det. :)

Ha en finfin söndag mina vänner!

9 kommentarer:

Mitt Östergården sa...

Det var ju tur att du inte tog någon längre paus från bloggandet!
Måste kännas tungt att gå iväg och jobba en söndag. Vad kul att du kommit upp i femtusen besökare. Visst är det en häftig känsla!
Kram Helen

Lillemor i Hummelsta sa...

precis som du så vill jag ha bort ramarna, har hållt på och kämpat med detta ett tag men inte lyckats. Vore också glad för tips. Jag tycker du har fina hjärtan som faller ner. Jag har fortfarande snöfall, men det har vi ju ute också mellanåt. Håller tummarna för vinst.
Kram Lillemor

Erika i Villa Lilja sa...

Hej Mia. Istället för att klistra in bilden så skriver du in signaturen i html språk, så försvinner ramen. Hoppas det löser sig.

Ha en skön dag!
Erika

Piluttan sa...

Gå in under ANPASSA , sen på layout och sen teckensnitt och färger. Där har ni en kolumn som heter kantfärg...för att slippa en vit el färgad ram. Väljer du SAMMA färg som du har på bakgrunden..i detta fallet blå...Den är ju säker idag då vit markerad. Så slipper du ramarna..Väntar med spänning på tävlingen...kram och lycka till

Hannis sa...

Vilka underbara bilder i förra inlägget!!
Det där med signatur vet jag inte om jag törs prova mig på..
Får knappt blogger att funka som det är=))

Kram Hannis

Sandras älskade hem sa...

Hej!

Ja, nu håller jag tummarna!
Vill verkligen vinna.... :)
Så nu får jag hoppas på tur!

Ha det så bra på jobbet!
Kram Sandra

Aforia sa...

Jag gör så att jag infogar html-koden i texten istället för att klistra in bilden. Det har tagit bort ramen och texten blir klarare.
Lycka till!
Kramis Lena

Erika i Villa Lilja sa...

Du går in på redigera inlägg, klicka Redigera för det inlägget du hade senast där din signatur är med. Uppe i högra hörnet är där två flikar - Redigera HTML och Skriv. Om du trycker på Redigera HTML får du upp ditt inlägg i HTML skrift. Leta upp var din signatur är (i ditt sista inlägg kommer den efter "Ha en skön söndag alla mina vänner!" Sen är det klipp och klistra som gäller! Markera raderna, kopiera, gå in på ett nytt inlägg, skriv ditt inlägg, när du är klar väljer du Skriv i HTML även här. Går längst ner på sidan och klistrar in din kod. Ändra tillbaka till Skriv och där ska den va, utan ram.
Hoppas du förstår något så när, det är jättesvårt att förklara så här känner jag. Du får gärna fråga igen. Tror att jag fått med allt. Och detta är ungefär det enda jag kan när det kommer till html-språk, så det är ingen dum fråga alls =)
Kram Erika

Krydda Livet sa...

Jag väntar med spänning på utlottningen nu ju :) Alltid lika roligt. Och jag såg att du fått tips om signaturen och att få bort ramen redan. Du kan klistra in html koden i mallen för inlägg så finns den med varje gång också.

Kram Josefin