torsdag 5 mars 2009

Trött men uppiggad av ett rosa paket...

Puh vilken vecka... en dag kvar att jobba, sen ledig en för att jobba igen på lördag, ledig söndag. Känner mig helt slut, trött och sliten och bloggen är en av många saker som får stå åt sidan då. Inte mycket till helg denna helgen heller men nästa vecka jobbar jag som vanligt igen mån-torsdag.

Fick i veckan ett helt underbart rosa paket med posten, min vinst från Line. Den piggar verkligen upp denna stressiga vecka.

I denna söta låda fanns massor med "godsaker".


Så fort snöret var borta så bara lyfte sig locket av sig själv...


Läppbalsamet doftar helt ljuvligt! Mmm... kan man äta det? :)

Vintern har svårt att bestämma sig, verkar inte ha släppt greppet helt än. Efter två dagar med plusgrader vräkte det plötsligt ner snö i morse, för att nu ha förvandlats till regn och slask igen. Jag som många andra har nog ledsnat på detta velande från vädrets makter... Var är du våren??

Hoppas att ni haft en lite lugnare vecka. Nästa vecka kommer jag förhoppningsvis tillbaka igen med full kraft men kikar in så fort jag orkar och hinner. Måste nog försöka ta mig tid och åka till Rum & Trädgårdsmässan i helgen, kanske redan imorgon då jag ändå är ledig. Skönt att kika runt på mässa i lugn och ro, förmodligen inte så mycket folk imorgon som till helgen.

Ta hand om er mina fantasiska bloggvänner!

8 kommentarer:

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Gomorron!


åå vilket underbart paket..det skulle jag vilja "äta" upp...hihihihi....som en enda godisskål ju...

Vill du beställa så kan du bara mejla när det blir aktuellt.

Vilken underbar mässa du ska på...lyllos dig..*LER*

Ha det bäst gumman!
Kramizzz Nilla

Mysiga lantliga ting sa...

Men vilket fantastiskt paket du fick!! Så mycket däri!

Låter superhärligt att gå på trädgårdsmässa, det hade jag mer än gärna velat göra!
Hoppas du får det lugnare snart. Trevlig helg iallafall!

Kram Johanna

Växthusmadam sa...

Härligt att du fick pigga upp dig med paket nu när våren dröjer så länge...... Läste i min trädgårdsdagbok från förra året; jag hade till och med plockat gullvivor så här dags 2008!
Trevlig helg önskar Växthusmadam

annashusidingtuna sa...

Ta hand om dig du också!
Kram Anna

Marina sa...

Så mysigt med paket!

Ika sa...

Mässar brukar vara trevligare att gå på när det inte blir bara "allmänheten" som går på den. Hoppas du får en härlig ledig fredag!

lillakolonistugan sa...

Vilket underbart paket..det kan man inget annat än att bli glad över..kände nästan lukten på din beskrivning..Ha en skön kväll/Anne

Krydda Livet sa...

Åh vilket mysigt paket och stort grattis till vinsten. Vad roligt! Hoppas allt är bra. Här är det fullt upp men äntligen är jag lite ledig i helgen. Att få vara ledig en fredag gör så mycket. Då hinner man verkligen återhämta sig.

Kram Josefin