söndag 8 mars 2009

Internationella kvinnodagen...

En stor kram till alla kvinnor denna dag Internationella Kvinnodagen, idag är det våran dag! En extra kram och stort GRATTIS får mamsen som fyller år idag. Hoppas att du har det riktigt mysigt på din semester!

Jag har hämtat mig efter besvikelsen och kaoset kring mässan i fredags, nu njuter jag istället av de fina montrar jag faktiskt fotade en del i. Fastnade så för den helt ljuvliga tavlan med blåregn (tror jag att det är) som fanns hos Solitär Antik.


Här har jag ägnat morgonen åt ännu mer frösådder, får väl se vad det blir av resten av dagen. Jag tar dagen som den kommer idag, behöver vila och göra det jag känner för utan några krav eller stress. :)

Vad hittar ni på en dag som denna?


Härlig, mysig, fin, underbar söndag önskar jag er, underbara vänner!

12 kommentarer:

Växthusmadam sa...

Trevligt med lite fler fina bilder från mässan! Vilka underbara muggar med rosor!
Denna söndag ska jag ägna åt att plantera om tomater och chili samt gå ut på "koppel-promenad" med sonen och växthuskaninen. Ja, det är kaninen som är i koppel, inte sonen!!!
Ha en bra söndag!
Växthusmadam

lillakolonistugan sa...

Trevligt att du visar bilder, alltid lika inspirerande.Internationella kvinnodagen ska firas med kaffe och kaka och sen ska det börja packas för en stundande semester till värmen om en vecka/Anne

Ika sa...

En grå regnig stanna inne söndag är det här. Harvart en snabbis hos mina föräldrar o snart ska jag ut och mäta altanstolpar i ösregn.

Marina sa...

Mycket inspiration brukar det ju finnas att hämta på mässor, tur att den är gratis i alla fall.
Hade tänkt miog att fixa o röja lite ute idag men det har duggregnat av o till och det har även varit kallt och blåsigt. Usch! Vill ju i alla fall ha uppehåll. Det blev en stund i Lugnet i alla fall.

Vita ljuva tankar sa...

Mycket fint såg det ut att vara på mässan (trist bara att det inte var som du förväntat dig).

Kram Linda

Krydda Livet sa...

Jo tack du jag fick en riktigt mysig helg i din gamla hemstad :) Vad fina butiker det finns där alltså. Svårt att komma hem utan nåt haha.

Hoppas du haft en bra helg. Kram Josefin

annashusidingtuna sa...

Så fina bilder från mässan1
Kram Anna

Lilla Provence sa...

Hej Mia,
vilka fina bilder du visar fr mässan.
här hemma händer inte så mycket mer än att jag har 2 barn sjuka igen:(
Usch vad less man börjar bli på detta.
Hoppas allt är bra med dig
Kram sari

Anns Gröna sa...

Hej Mia!
Tack för att du gjorde avtryck på min blogg - alltid lika kul att lära känna nya bloggare.
Visst blev pallen söt, den passar vår lilltjej - hon är precis lika söt.
Decopauge är jätteenkelt. Ta det översta tryckta lagret från servetten, stryk lim på det ställe där du vill ha motivet och lägg sedan på servetten. Tryck fast servetten genom att stryka på mer lim med en pensel. Jag använder aldrig hela servetten utan brukar klippa/riva delar av mönstret som jag vill ha.
Det finns fina - dyra speciella lim man kan använda, men jag använder vanligt trälim utspätt med lite vatten. Billigt och bra! Hör gärna av dig igen om min förklaring är krånglig.
Hoppas vi hörs igen - jag kommer tillbaka hit igen!
Kram
Ann

Anns Gröna sa...

PS! Hoppas det är OK att jag lagt till dig i min blogglista!?!
/Ann

Hjärtat Mitt sa...

Så trist med mässan. Vilken tur att det ändå fanns några guldkorn, så att du kunde njuta av något i alla fall.
Tycker att det var likadant här nere med Hem och villa mässan/Skånsk trädgård. För några år sedan var det jättemycket trädgård. Nu är det inte alls mycket. Åkte enbart för att vi fick fribiljetter. Det var inte många guldkorn där inte :(

Kram Mari i Marieholm

Anonym sa...

såå fina bilder du visar från mässan.

Jag förstår verkligen hur du känner när du menar trångt. Jag var på den som var förra året men trodde jag skulle bli tokig. Rörigt och trångt var det. Det kändes som om taket var precis ovanför huvudet på en. Jag har ju varit på fler antik och kuriosa mässor där och aldrig upplevt det på detta viset, nää det får bli den stora för min del med

Parkeringen på det.....

Väldigt inspirerande bilder dock i båda inläggen

Kram Lena