fredag 20 mars 2009

Påskägg...En vanlig syn kring påsk är alla dessa "fina" påskägg med motiv som kycklingar, tuppar och annat som hör påsken till. Visst är de söta men de finns ju överallt, alla har likadana.

Där kommer ni kära bloggare in i bilden igen. Många av er har gjort fantastiskt fina påskägg för självklart är det hos er som jag suttit och letat en massa härlig inspiration. Jag har sparat några av mina gamla, trots att de varit farligt nära soporna många gånger. Under helgen tänkte jag sätta mig och måla och pynta dem. Resultatet får ni se när de är klara. :)

Nu börjar jag känna mig piggare igen och tack vare er blev min bloggpaus ganska kort, energin börjar långsamt komma tillbaka. Tack för de härliga uppiggande rader ni skrivit hos mig även när jag varit som tröttast och segast. Ni är bara så fantastiska, om ni visste hur mycket ni betyder för mig... vänner, vad vore livet utan er??

Tills vi ses igen, sköt om er och ha en fantastiskt mysig fredag och helg!

16 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att du mår lite bättre!
Påskägg kan amn göra mycket fint med. Jag ahr tänkt försöka klä något med mossa för att ha utomhus. Kanske funkar???
Ha det bra! /Marina (marinas trädgård)

Annika sa...

Jag hade med tänkt att fixa med påskägg :) Fast jag har beställt frigolitägg som kommer till veckan :) Härligt att du börjar känna dig piggare... Ha det gott, kram

Ika sa...

Hoppas din helg blir full med välmående sol, den är helt underbar för tillfället!!

Tina på Peppar och Vanilj sa...

Va kul det ska bli att se dina skapelser efter helgen :) säkert väldigt inspirerande!

K R A M // T i n a

Anns Gröna sa...

Så GLAD jag blir när jag läser att du är tillbaka på banan igen! Då får vi snart se lite lådor - kanske??? :)
Ska på tjejpysselkväll ikväll och då tänkte jag fixa till några ägg som ska dekoreras, har samlat på mig en del spetsar och gamla biblar så det kan nog bli nåt. Fast jag väntar med att dekorera dem till efter helgen. Kanske kan jag får "låna" lite goda idéer från dig!?! OM det är ok?
Lycka till med pysslandet!
Kram
Ann

rosenskära sa...

Jag har faktiskt hittat några riktigt fina påskägg i metall till tjejerna på Indiska, men jag har tänkt fixa några egna också, köpte två påsar med blandade fjädrar igår (vaktel och något som skulle kunna vara fasan). Skulle kunna tänka mig att det blir lite limmande och fixande med dem.

Kram/L

Växthusmadam sa...

Vad fin din startsida var! Ser så mysigt ut!
Påsken är så härlig tycker jag, jag älskar verkligen alla gula och krispigt gröna färger och glada påskägg - det är liksom ett löfte om all den härliga odlingssäsong som ligger framför en...
Jag har lite planer på att åka på mässan - den är bra säger du??
Ha en skön helg med förhoppningsvis lite vårsol!
Växthusmadam

Anja sa...

Tack Mia! Det var så lite så ;))!
Och jag suckar: -Den ungdomen, som orkar påskpyssla! Men. Ack så underbart!Det skall bli såååå spännande att se vad man kan åstadkomma av ungarnas gamla påskägg?!;)!

mvh, Anja

latara sa...

Jag hoppas att du får må riktigt bra! Visst känns det mesta bättre när våren är på väg?

De fina påskäggen som många bloggare pysslat ihop, har inspirerat mig också men jag har liksom inte fått tummen ur... :-) Ser fram emot att se dina alster framöver!

Kram, Karin

paula sa...

Det är så mysigt med påskägg , färgglatt:)
vilken mysig blogg du har , kul att jag hittade hit
ha det bra

Hannis sa...

Vilken sabla elak bakterie som drabbat dig!
Hoppas att det ger med sig nu!

Ska bli spännande att se dina påskägg!
Själv är jag så tråkig att jag pyntar inte alls till påsken=))

Kram Hannis

paula sa...

hej vad kul att du kikade in hos mih:)
håller på nu att virka nya dukar , lite nytt till våren
ha det bra kramiz

Duracellmamman sa...

Har inte haft tid att besöka dig på ett tag, haft fullt upp med skolan o inte minst Galan, så precis nu ska jag uppdatera mig!!

Trevlig helg!!

kramis!!

Betongänglar sa...

Har oxå sett dessa underbart dekorerade äggen..tänkte försöka mig på det nu i helgen med..får se hur det kommer att bli..
Ha en lugn och mysig helg
Kram
Annelie

Hanna sa...

Härligt när man börjar känna ork igen!
Lycka till med påskäggen.
Hanna
blommorifonstret.blogspot.com

Anonym sa...

免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室