måndag 26 juli 2010

Tack!!

Min fina assistent har hjälpt mig att baka världens godaste frukostfrallor. Så snabbt och lätt det plötsligt går att baka bröd och annat, när man slipper göra jobbet själv. Fick min Kitchen Aid av världens bästa sambo när jag fyllde år, en av de finaste presenter jag nånsin fått. Vilken lycka...


Har just avnjutit ett par goda frallor i lugn och ro innan hela huset hann vakna.

Regn...
Tackar också vädergudarna för de 50 mm regn vi fick natten till igår. Välbehövliga droppar och aldrig har jag varit så glad över regn, som denna gång. För första gången sedan innan midsommar har jag kunnat andas frisk men fuktig luft. Regntunnorna fylldes snabbt och jag slipper belasta vår brunn med vattning... ja föresten, jag behöver ju inte vattna alls på ett tag mer än tomater och chili i uterummet hihi...
Nackdelen med regnet är att enorma mördarsniglar plötsligt dykt upp, dem har jag inte sett röken av på över en månad och myggen är tillbaka.

Valpen...
Har tappat sina första två framtänder så hon ser för rolig ut, en liten tandlös gumma. :)

Lilleman...
Ja han stökar vidare men har inte så mycket plats att röra sig på längre, trångt där inne så han får gärna titta ut lite tidigare än beräknat. 44 dagar kvar till beräknad ankomst idag...

Allt för mig för denna gång, nu blir det en liten förmiddagslur...

9 kommentarer:

Mia sa...

Jag kan gott tänka mig att det känns skönt med regn efter all den värmen ni har haft. Men det ser ju ut som om det blommar bra hos dig ändå, läckra bilder här nedöver. Här har det inte varit varmt i sommar, en sån klassisk, med lite regn, lite sol.. 44 dagar, det går fort..
Ha det bra :)

Home No.1 sa...

Hej. Kitchen Aid är toppen, talar av egen erfarenhet, förstår att du är nöjd=) Titta in hos mig där pågår en tävling där du kan vinna en mormorspläd! Kram Annica.

Bea sa...

Hej!
Trevligt med snygga köksredskap och vilken lycka att få smaka på nybakade frallor...mums!
Grattis på födelsedagen i efterskott!
Vi har hittills skonats från häftiga regn och har det snarare tvärtom, allt lider av torka! Varmt och skönt är det i alla fall och väldigt skönt att sitta ute om kvällarna :)
Väntans tider är långa och hoppas du har det gott med Lilleman!
Kram /Bea

Merja sa...

Passa på att vila upp dig ordentligt medans du kan:) Perfekt present!
Här har det regnat ett tag nu...är redan trött på det och saknar värmen. Tråkigt med dina odjur!!
Sköt om dig.

alegni sa...

vilken snäll sambo du har! fast jag tror han tänker en hel del på egna intressen också - han gillar säkert färska frukostfrallor han med, och räknar med en hel del sådana framöver ;)
vi hade värsta åskvädret någonsin här i natt och fick samtidigt lite vatten på våra växter. det har varit torrt, torrt i backen de senaste veckorna.
håller tummarna för att du får må bra de återstående 43 dagarna.
kram
ingela

Marie//Tekla Maräng sa...

Åh vilket mumsigt bröd det ser ut att vara... Vad bra att du har fått en matberedare för oj vilken användning man har utav dom, märker det för min gamla trotjänare gick sönder för ett tag sedan.

Ja vad skönt det var med regn och att få sova. Trist bara med mördarsniglarna.
Kramar:)

Lilla Kullan ♥ sa...

Så gott det ser ut.:-) Kram Stina

Laila sa...

Kan riktigt känna bröddoften när jag tittar på dina bilder! Tyvärr har jag glutenintolerans och glutenfria bröd blir sällan så läckra som "riktiga".

Var rädd om dig/er!

♥ Hannele på Hisingen sa...

Mums (jag tycker det är avkopplande att knåda för hand).