tisdag 18 november 2008

Är bloggandet en drog?

En liten färgklick får inleda inlägget, det kan behövas i detta regn och rusk. Min novemberkaktus har blommat i över en månad nu och fortfarande finns det knoppar kvar.

Ännu en liten hörna i vårt hem. Gjorde "spetskulor" i helgen och pyntade med silverpärlor och en liten olivkvist. Trappan i bakgrunden ska förhoppningsvis skifta färg till vitt, som så mycket annat här hemma. De gamla ägarna till huset var inte så mycket för vitt så det måste ändras snarast.

Så, nu till ämnet...

Jag har länge följt många bloggar och blivit alltmer inspirerad att skaffa en egen. Några få dagar har gått och jag börjar redan känna att det är som en drog. Vad är det som gör att man dras till alla bloggar så fort man är i närheten av datorn? Vet inte om någon av er har svaren men det spelar kanske ingen roll egentligen.

Att läsa era underbara bloggar med tips och nya idéer har gett mig så otroligt mycket. Jag bara myser och mår så bra när jag hoppar runt och kikar bland bloggarna. Några få minuter som jag tidigare la ner på att läsa andras bloggar har nu plötsligt förvandlats till timmar. Vilken fantastisk gemenskap det verkar vara här ute i bloggvärlden, helt otroligt. Jag är än så länge ny här men hoppas att jag lär känna många av er härliga bloggare med tiden.

Tur att man har ett jobb och sambo man älskar också annars vet man ju inte vart detta skulle sluta! :)

Tack för att ni finns där ute!

Kram
Mia

8 kommentarer:

Fyra årstider ♥ My Lovely Christmas Home sa...

Ja, jag tror tyvärr att det är en drog... och mitt underbaraste kvällsnöje.
Kram Lotta

Livet i ett vitt litet hus sa...

Hallå där! Vad roligt att hitta en annan ny bloggare! Jag har precis också börjat knåpa på en egen blogg... och ja det är en drog hi hi! Jag hinner inte pula så mycket med den dock för två små barn, hus och jobb tar mycket av min tid. Man måste ju hinna läsa i alla andras fina bloggar också! :-) Hit kommer jag definitivt tillbaks! *Kram E*

J o h a n n a - Inredning och pyssel sa...

Kul att du är med och tävlar! Nu är tävlingen avslutad, så under dagen ska jag sammanställa alla deltagarna och lotta fram vinnarna.

I eftermiddag/kväll presenteras de tre vinnarna på bloggen. Lycka till!

MiaMaria sa...

Lycka till inne hos mig!
MiaMaria

idémakeriet sa...

Ja det dår med att blogga kan vara en drog men en sak är säkert jag glädjer mig av det och det är det som räknas. Såna varma människor man får träffa, dela med sig och få tips.
Härligt i ett ord.
Vilken härlig spetskula du gjorde, nu ger du mig inspiration.
Ha det bra idag.
Kram Gerda

Jozan - Krydda Livet sa...

Ja du har märkt det också hehe. En drog är det allt men en mycket trevlig sådan. Man kommer in i den härliga gemenskapen ute i bloggvärlden ganska snabbt ska du se. Det finns många pyssliga underbara människor där ute (känns det som i alla fall).

Jag gillade dina spetskulor jag :) Jättefina!
Jag gillar också vitt mer och mer och vill gärna förändra. Men vi bor i en hyreslägenhet så det får vänta tills vi köper ett hus i framtiden. Nu hämtar jag bara en massa massa inspiration till dess men det kliar i fingrarna haha.

Kram tjejen

Petra Månström sa...

Visst är bloggandet beroendeframkallande...hm, på gott och ont.

bullmamman sa...

Hej!
Jag är också alldeles ny i bloggvärlden! jag har läst andras bloggar en tid och kände att det nu var dags för en egen. Titta gärna in,
kram Cattis