söndag 16 november 2008

Första snöflingorna...

Idag hade jag bestämt mig för att vara ute och pyssla ute, sagt och gjort. Jag trotsade regnet som föll under förmiddagen och gick ner till våra granar och plockade lite granris och kottar, ska göra en dörrkrans idag.

Det började bli kallare så jag tänkte fixa lite med blommorna i uterummet innan jag gav mig på kransen. Lyfte för ett ögonblick blicken och tittade ut... VA!? Det snöar!! Snön bara vräkte ner och en halvtimma senare såg det ut så här på baksidan huset.En av mina rosor är en liten envis rackare, full med knopp men dessvärre lär man inte få njuta av blommorna. Jag gillar vintern så länge den är vit men det lilla som kom idag kommer snart smälta bort.

Dörrkransen ser ut så här just nu men jag kommer kanske göra lite kompletteringar på den.

Nu dags för en kopp te framför brasan med min favoritängel som ständigt vakar över oss. Har gjort några små lyktor av gamla sillburkar och lite spets som håller henne sällskap.

Ha en trevlig kväll!

4 kommentarer:

Sjöboden sa...

HeJ!
Välkommen till bloggvärlden!
Tack för att du lämnade ett spår hos mig. Vi ses.

kram Caroline

Fyra årstider ♥ My Lovely Christmas Home sa...

Vad vackert med snö...längtar.
Kram Lotta

vitating sa...

Hej!
Välkommen till bloggvärlden! Detta är sååå kul! Roligt med en blogg till att kika in på :-) Kul att du följt mig och tack för din kommentar! Önskar dig en fin kommande vecka! Hoppas du kommer gilla bloggandet!
Kramar Maria

Mysiga lantliga ting sa...

Hej!!
Kul att du kikar in hos mig och att jag finns med på din blogglista, jättekul!!
Välkommen till bloggarnas värld.

Kram Johanna