söndag 9 maj 2010

Sprickfärdiga...

Tulpanknoppar...


Det ser ut som att jag kommer att få njuta av en massa fantastiska tulpaner i år. Överallt i den inhägnade delen av trädgården tittar tuplanknoppar upp. Åh, vad jag är glad att de tagit sig så bra, det visar att höstens grävande var mödan värt. :)Tack snälla rara för era uppmuntrande ord i senaste inlägget, de värmer i hjärtat!

Ha en fin söndag mina vänner!

9 kommentarer:

♥ Hannele på Hisingen sa...

Så långt det har kommit hos dej.

Madame C sa...

Underbart ljuva bilder, Mia. Heja dig, som orkar skriva under dina omständigheter.
Ha det gott,
Charlotta

Anonym sa...

Vad härligt, då kan du snart glädjas åt dessa fantastiska blommor. Så bra att du grävde i höstas, då kan du ju njuta nu även när du inte orkar gräva!

Kram och trevlig söndag

PS Har länkat till dina månadsbilder i mitt inlägg.

Annika Christensen sa...

Lite bra är det att det är kallt.. våren varar lite längre då.
Tycker de är lika vackra i knopp som i blom faktiskt.
ha det gott
Annika

Anonym sa...

Hej! Ser i inlägget nedan att du har det tufft. Får du någon hjälp av Mvc? Själv blev jag skickad på vattengympa. Graviditeten innan fick jag akkupunktur mot foglossning. Måste vara jättejobbigt att fortfarande må illa så långt in i graviditeten. Som tur är så kommer det ju ut något gott ur det hela till slut. Själv njuter jag nu av en liten tjej. Sköt om dig! Kram Sofia

Njut i din trädgård sa...

Jag försöker tänka att glaset är alltid halvfullt istället för halvtomt MEN vet du jag ÅNGRAR att jag inte satte fler vita tulpaner i min vita rabatt. Jag hade så gärna velat ha så många knoppar som jag ser på dina bilder. Det värsta är väl att jag gav bort dem jag inte orkade sätta. Tjosan!

kram kram kram

Anja sa...

Det otroliga är att när det är som bäst, märker man att bloggandet även ger äkta, varma känslor och empatier! Du är ju en av oss bloggare och vi är rädda om dig!/Anja

Mia sa...

Tänk när alla dom slår ut du, det blir litt av en syn! Jag hra också tulpaner överallt, blad, noll knoppar, det är inte vackert. Höstens grävande, delade du dom då eller satt du nya ?

Galtholmen sa...

Jag satte inga tulpaner alls i höstas, o det är ju synd eftersom sorken gärna kalasar i sig ett par lökar varje år. Men ett tjugotal tulpaner tittar ändå upp lite här o där. Väntar precis som du på att spricka ut:-)
Kram
Ulrika