fredag 7 maj 2010

Månadens bilder...Togs den 3 maj, dessvärre ingen sol så allt ser lite blekt ut trots att det börjat både grönska och blomma en hel del.

Busar vidare...
Så längesen jag bloggade att jag nästan glömt bort hur man gör. Nä då, glömt har jag inte men orken räcker inte riktigt till då illamånede och bäckensmärtorna fortfarande tar knäcken av mig. Knappt så att jag rör datorn över huvudtaget. Blir snarare sämre än bättre hela tiden men nu är det i alla fall mindre än halva vägen kvar och jag känner dagligen busen röra sig i magen, man får glädjas åt det lilla. Den lille rackaren vägrar att låta mig känna något på utsidan än så länge för så fort jag lägger handen på magen så blir han alldeles stilla, för att sparka vidare så fort jag tar bort handen igen. Redan er riktig liten buse som sagt... :)

Jag är inte beredd att lägga ner bloggen men det får blir inlägg när kroppen orkar med helt enkelt. En dag försvinner smärtorna tack o lov...

Sköt om er till nästa gång!

12 kommentarer:

Anja sa...

Sköt om dig Mia! Blogga hinner du sedan! Vi väntar tålmodigt!/Anja

Mobergskan sa...

Vad kul att höra ifrån dig... jag var rädd att något hade hänt! väntar på bilderna =)
KRAM sköt om dig och busen.//Mari

Laila sa...

Skönt med ett livstecken! När är det tänkt att busen ska göra entré?
Hoppas du kan gå ut då och då och njuta av vårblommorna och fågelsången!
Här kommer fröerna jag vann i din gissningstävling upp i sålådorna, spännande att se vad det blir av dem!

blomkronan sa...

Ville bara tala om att jag har bytt namn. Alla känner mig ju som blomkronan så jag bytte till det =)
och jag klarade av det själv... hade tänkt fråga dig hur man gör men jag hitta var man gjorde det.
f.d Moberskan

Timjan o Akleja sa...

Jag säger som övriga, ta hand om dig! Blir alltid glad när jag ser ett inlägg från dig, men det viktiga är ju att du mår bra!

Du kan väl säga till när du har lagt upp månadsbilderna, så kan jag länka till dig? Du får gärna länka till mina månadsbilder i ditt inlägg, om du vill.

Många kramar från västkusten!

Knatten sa...

Känner så väl igen mej med dina krämpor men det går som sagt över o konstigt nog så glömmer man bort det (och gör samma sak en gång till kanske). Det kommer att bli så härligt sen när den där busen ligger i din famn. Och du får inte sluta blogga för vi/jag vill ju veta hur det går både med dej o busen o med resten. /Knatten

Bea sa...

Hej vännen!
Hoppas får ha en fin dag och inga "busfrön" som ställer till det idag!
Men... du bär på ngt alldeles dyrbart och trots att man får försaka en del själv, är det värt hela processen rots allt och hoppas du fångar de bättre stunderna!
Kram /Bea

Galtholmen sa...

Det bästa med att ha sådana smärtor är att dem inte kommer att vara för evigt:-) Snart har du fått en liten guldklimp o alla minnen av denna plågsamma tid är puts väck.
Kram o håll ut/
Ulrika

Mia sa...

Snart sparkar busen nog till så det känns utanpå också, vad härligt det måste vara likaväl, nu som våren vaknar till liv. Hoppas det går bättre med dig efter som tiden lider, men blogg, det ar väl inte så viktig, sköt om er två nu :)

Skoogstrollet sa...

Åhh, stackare, men som tur är verkar du ju ha ett härligt liv i magen. Jag önskar dig all lycka framöver och vi blir så glada för alla livstecken vi får.

Anonym sa...

Åh, din stackare - jag avundas dej inte, för jag vet hur det är. Men du, det kommer att gå över och du får lön för mödan, och den gåvan är faktiskt värd allt slit och ont.
Ha det så gott det går, jag läser dina rader så fort du nedtecknat nåt, kramen!

Lena/isis sa...

Mysig trädgård du har. Den stora stenen skulle bli bra här :) Är nämligen så sugen på en stor sten men det blir svårt att få hit nån. Fint att plantera växter runt. Skötom dig och den lille ..Kram