lördag 5 december 2009

Utlottningen är avslutad...

Tusen tack till alla som ville vara med och fira mitt bloggande, många lotter blev det. En del av er hade två och nu är det hela avgjort. Det ni tävlat om är dessa två vinster:
  • Den ena vinsten är ett jättesött hjärta i zink med två små lyktor på och en påse av mina egna fröer från Silvermartorn.
  • Den andra vinsten är en liten charmig zinkburk, perfekt till lite smått som kan få oss att må bra. I burken ligger nu ett litet doftande kuvert med lavendel.
Skakar lottburken ordentligt...Javisst är det den andra "Panduroburken" som får agera lottburk, första burken innehåller än så länge alla mina hemmagjorda julkort men de skickas snart iväg. Snart har jag två fina tomma burkar att fylla med julgodis istället. :)

Av med locket och spänningen stiger... här ligger alla lotterna och gottar sig...Sambon får dra lotterna och håll i hatten för här kommer den första...Grattis Lena med bloggen Isis Drömmar. Maila mig vilken av de två vinsterna du vill ha och din adress så kommer ett paket med posten. Min mailadress finns i vänsterspalten.

En lott kvar att dra...

Sambon stoppar ner handen i "lottburken" igen... och fram kommer andra lotten...Andra vinsten går också till en Lena, med bloggen Tefrossa. Maila mig din adress också så kommer ett paket även till dig!

Stort grattis tjejer och tack alla andra för att ni ville delta. Jag kommer snart att köra en liten tävling också, då gäller det att gissa rätt eller närmast... så fortfarande finns en chans för er andra att kamma hem en liten vinst innan jul.

Ha en riktigt mysig helg och andra advent!

3 kommentarer:

Gunilla sa...

Grattis till vinnarna av dina fina vinster.

ha det gott
Gunilla

Livsnjutaren sa...

Grattis till er som vann!!

Ha en skön kväll.

Lena/isis sa...

Åååå va´gla´jag blir. Tack så jätte mycket. Kram Lena/isis