måndag 7 december 2009

En liten hyacint...

Sådär ja, nu känns det bra. Julkorten är postade och de flesta julklapparna är inhandlade. Det jag däremot ligger efter med är julpyntandet... hmm, måste ta tag i det snart. På fredag är jag ledig så jag får köra järnet med pyntet då.En liten, liten "julgrupp" är det enda jag fått ihop... och inte är det mycket till julgrupp heller med en ynka hyacint och lite grönt från trädgården. Lite jul är det i alla fall! :)

Uteprojekt...
Jag har ett projekt på gång ute också. Sambon har hjälpt mig med stommen men jag håller på att färdigställa. Det är något stort, högre än jag själv... vilket inte behöver betyda så mycket i och för sig... och juligt som bara den (i mina ögon i alla fall)!

Tävlingen...
Det är inte många som vågat sig med i min tävling än, de bits varken i verkligheten eller på bild, väldigt snälla är de allihop. Ett tips bara... bilden är bara en ledtråd till vilken sort det är, inte antalet. Kan avslöja att ingen varit ens i närheten av att gissa rätt... så gissa vidare ni, ni får en chans till... även ni som redan gissat en gång... :)

Vad håller ni andra på med för pyssel så här års? Känns som att de flesta kommit en bra bit in i julstöket...

Sköt om er tills vi ses igen!

7 kommentarer:

NinaH sa...

Julgruppen är så söt, så söt!
Vad spännande det låter med det där "uteprojektet"! Ser man ju fram emot att få avslöjat!;-)
Men oj- har du redan hunnit skicka julkorten!! Här får man visst lägga på ett kol!;-)

Almbyboden sa...

Oh, ja visst håller vi på med julpyssel. I alla fall jag. Hur mycket som helst känns det som med tanke på allt som ska tillverkas till både hem och butiken. Men skitkul är det. Ha det gott! Marie

Kamomilla sa...

Hej!
Tack för att du "påminde" om julkorten- dem hade jag nästan glömt...

Tack för din hälsning hos mig också!
Kamomillla

Lena/isis sa...

Hej Mia. Tack så jätte mycket för den fina vinsten jag vann av dig. Blev såååå jätte gla´. Visar det i min blogg just nu. Ska kika på din nya tävling nu. Pyssel.....ja jag har bakat pepparkakor o dekorerat. Men det blir lite mer snart när jag blir bättre .Är inte riktigt frisk än efter att ha legat sjuk. Hostar mycket så det bli inte mycket sömn. Jag lägger dig i min blogg lista...Kram Lena/isis

Carol sa...

What a lovely gift! Precious! Happy Holidays Mia! Carol

Ingela - Mosters Trädgård sa...

Även om du "bara" fått ihop en liten julgrupp, så är den väldigt söt och fin!
Låter spännande med ditt utomhusprojekt! Ser fram emot att se foton på det.
Ha det gott. /Ingela

Hjärtat Mitt sa...

Här är en till som inte hinner någonting alls. Det enda som är fixat är pyntet, det fattas bara någon liten gran oxå.
Men inte en enda julklapp är köpt, inget pepparkakshus, inga dekorerade pepparkakor, inget julgodis, inga lussebullar.....håhåjaja. Hinner inte ens blogga, eller rättare sagt, orkar inte. Roligare att titta in till alla andra just nu.

Blev ju jättenyfiken på ditt projekt :)
Kramar Mari