tisdag 2 november 2010

Mörker...

Eftermiddagarna känns väldigt korta sedan vi gick in i vintertid, redan vid fyrasnåret är det mörkt ute. Usch, usch... gillar verkligen inte detta mörker som plötsligt bara fanns här. Längtar redan efter ljusare tider...

Månadens bilder...
Ja vad ska man säga... inte händer det mycket i trädgården så här års mer än att den är på väg in i total vila. Det börjar se ganska trist och färglöst ut där ute nu, ja bilderna talar ju för sig själva.

1 november 2010

Vintervila...
Olivträd, lager, fikon, fuschior m fl har fått flytta in i min lilla bod. Ännu har jag inte slagit på frostvakten där, inväntar kylan först men det börjar väl dra ihop sig. Pelargonerna (fick säkert 20 st av grannen, som skulle slänga dem) står i stora betongbaljor i mörkret i källaren.

Lilleman...
Ja, han bloggar på lite då och då. Imorgon ska jag ta med honom till doktorn, 2 månaders kontroll. Ska bli spännande att se hur mycket skrutten vuxit de senaste tre veckorna, sedan vi mätte och vägde honom senast. Tänk, på lördag har han redan varit med oss i två härliga månader. :)

Ta hand om er i höstmörkret nu. Tänd ljus, brasor och mys...

2 kommentarer:

alegni sa...

tiden går fort, så snart börjar dagarna ljusna igen. samtidigt är det ju lite trist för er med en ny liten bebbe som då växer upp alldeles för fort...
kram i höstmörkret
ingela

Anonym sa...

Fast åtminstone på bild 2 är det ju en del härliga höstfärger! Ska du fortsätta med månadsbilder nästa år? Jag tänkte fortsätta men funderar på att byta motiv, kanske ta en mindre del av trädgården nästa gång.

Fördelen med att vara mammaledig på vintern är ju att du kan utnyttja de ljusa timmarna på dygnet bättre än när man jobbar - håll ut, snart vänder det!

Ska bli kul att ses om några veckor, har du sett mitt senaste mail?

Kram kram!