lördag 30 oktober 2010

Bus eller godis??

Halloween...

Japp, imorgon är det dags att klä ut sig och gå ut och knacka dörr. Ni har väl fyllt godisskålarna ifall några små busar ringer på!? Själv ska jag plocka fram min lilla halloweenlykta igen ikväll.

Vintertid...
Ja då var det dags igen, inte nog med första snön som föll här om dagen (tack och lov regnade den bort igen) och att det redan är mörkt ute på eftermiddagarna. Imorgon får vi sova en timma längre då vi går över till vintertid igen... inte för att jag tror att "lilleman" bryr sig om det. Det blir väl upp och hoppa 5 imorgon bitti då... :P

Apropå skorna i förra inlägget... de högra är redan invigda idag men det lutar nog åt att jag behåller båda ändå. :)

2 kommentarer:

Mia sa...

Brösten blir platta, höfterna bredare och fötterna tre nummer större, välkommen in i de vuxnas värld.. Nej då, det går över, bara i början som det känns sån. Fint du tar bägge stövlarna, det hjälper säkert på humöret när du och lilleman ska gå tur. Godiset står på plats men iår är det faktiskt inte många barn som är ute, kanske trender vänder..

Anonym sa...

Vilken fin lykta! Vi har haft tre omgångar med barn här, alla var utklädda. Kul tycker jag! Har tagit månadsbilder idag, ska lägga upp dem nån av de närmaste dagarna.

Kram