lördag 6 november 2010

2 månader...


Ja, så länge har nu vårt lilla charmtroll varit med oss. :)

Buzzador...
Jag är en buzzador och testar just nu lite produkter för små barn, vill också tipsa er andra som har småttingar (eller är på gång). I lillemans blogg står det lite mer om produkterna.

Vill du också bli Buzzador? Så här går det till:
Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster, det kan vara allt möjligt. Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna. När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail.

Klicka på någon av bilden i detta inlägg så kommer du till en sida där du kan läsa mer eller registrera dig som Buzzador. Då framgår det också att det är jag som har tipsat dig, UnderYtan heter jag på Buzzador.

Trädgårdsarbetet...
Ja, det får vänta... Idag har det varit en fantastiskt fin dag ute men så kallt och frostigt. Vill inte kratta sönder där ute då utan väntar på att termometern visar plus igen. Jag har ju min lilla lista att beta av... börjar bli lite småbrådis känner jag. Vem vet när vintern slår till på riktigt...

Ha en fortsatt härlig helg!

6 kommentarer:

lottens vita och gröna sa...

han är såååååååååååå söt din lilla son, vilken härlig blick alltså!
hoppas allt funkar och att ni njuter av varandra!
varmkram lotten

Galtholmen sa...

Ja tiden går rasande fort... speciellt när man har barn. Fråga mig:) Mina söner har uppnått ansenlig ålder - 17 o 19 år. Undrar var alla dem åren tog vägen...
Trädgården får vänta på sitt, det finns tid till allt.
Kram
Ulrika

Laila sa...

Vad det finns nu för tiden!
Vill säga grattis på 2-månadersdagen till dig också, Mia. Antar att du för länge sedan har glömt hur jobbigt det var men så blev det ju något alldeles extra också. Instämmer med Lotten, det är något särskilt med den där blicken.
Ha det gott!/Laila

Lillakolonistugan sa...

Men så härligt...det finns inga ord för så här små sötingar..Kram Anne

Merja sa...

Vilket charmtroll:) Trädgården står kvar. Ta vara på tiden nu. Tiden går som sagt fort.Kram

Lina ♥ C´est la vie sa...

Hej allra goaste Mia! Så söt så söt, så man smälter och så lik dig!!!
Jag är med Buzzador, kunde just tänka mig att du med är det hihi.

kram kram