fredag 29 oktober 2010

Beslutsångest...

Eftersom hösten är här börjar det bli dags att plocka fram lite höst- och vinterskor. Jepp, sagt och gjort, det gjorde jag igår. Jag har massor med skor, boots, stövlar, kängor osv som jag började prova... men till min stora fasa inser jag att...

JAG INTE FÅR I FOTEN I ETT ENDA PAR AV DEM!!!!

Sorterade idag ut 7 par skor, varav 3 par helt oanvända, som jag får lägga ut på Tradera eller nåt. Det är ju inte klokt, det kan inte vara sant. Lite av en smärre katastrof faktiskt att jag fortfarande går i sommarskor (mina slitna gamla ecco joggingskor som jag älskar så men som har ventilationsnät på sidorna så det blir kallt och framför allt blött om tassarna då det regnar). Mina fötter har efter graviditeten fortfarande inte kommit i närheten av den storlek de hade innan. Igår var jag iväg och letade skor i fyra olika butiker men hittade INGENTING som passade, foten är för tjock helt enkelt. :(

Var tvungen att ge mig iväg idag igen. Din sko har ju ett stort sortiment så jag höll tummarna för att de skulle ha något. Från storlek 36 (ibland 37) fick jag plötsligt gå upp till 38 för att få i foten, när jag väl hade hittat en modell som funkade. Till slut gick det hela "för bra" för jag kunde inte välja mellan dem jag hittade. Så hem kom jag till slut med två par halvhöga stövlar och stor beslutsångest. Vet inte om jag ska behålla båda eller inte men nu blir det till att provgå här hemma.


Bilderna lånade från Din sko

Vad tycker ni?? Höger, vänster eller båda två?7 kommentarer:

monikanen sa...

Hejsan!
Känner igen besluts ångesten:)
Jag tycker att du ska behålla de högra.De var jätte snygga.

Kram Monica

Marie//Tekla Maräng sa...

Ja besluts ångest kan man få för mindre när det gäller skor.
Jag skulle spara den högra.

Kramar:)

Merja sa...

Den högra:) Måste nog också börja inventera skoförrådet.

Knatten sa...

Jasså dom andra gillar högerskon??? Jag gillade vänsterdojan!! /Knatten

Lilla Kullan ♥ sa...

Snygga båda två.;-)

Tack för att du är med. Kram Stina

alegni sa...

jag förstår din beslutsångest, för jag tycker om båda paren! slå till och ta båda om du inte har något annat du får in dina fötter i. det är bra att kunna byta om lite.
jag fick slänga alla mina gamla skor efter första graviditeten. fötterna ändrade form och har aldrig återgått till det ursprungliga, inte ens efter snart tjugo år!
lycka till med valet! kram
ingela

Laila sa...

Höger!
Försök att dricka något vattendrivande te så kanske du så småningom kommer in i dina gamla stövlar!
Men Lilleman är väl värd problemet antar jag.
Ha det gott!/Laila