fredag 19 februari 2010

Utlottning

Nu mina vänner är det dags för utlottning av en liten vårkick!

Jag har fått några biljetter till mässan Rum & Trädgård 2010 som går av stapeln på Kistamässan den 11-14 mars. Eftersom jag inte kommer att behöva alla biljetter själv så tänkte jag dela dem med er genom en liten utlottning.


Klicka på bilden för att läsa mer om årets mässa!

Förra året, om ni minns så var det ett rent parkeringskaos kring mässan och jag bestämde mig för att inte sätta min fot där igen, så besviken som jag var. Det fanns mycket fint att titta på men allt för trångt inne i mässlokalen, vilket jag också bloggade om. Mitt gamla blogginlägg lästes i höstas av självaste projektledaren för mässan, som naturligtvis blev ledsen över mina upplevelser förra året. Detta ville hon kompensera genom att skicka mig några fribiljetter till årets mässa. Oj, oj, oj vad glad jag blev. Jaa, vem tackar nej till något sådant? Det kommer ju också göra att jag ger mässan en ny chans, som tidigare var helt bortspolad.

Här är delar av mailet jag fick, om förbättringarna av mässan till i år:


Parkeringssituation idag är betydligt mer positiv - hela parkeringen är färdigställd d v s parkeringen direkt utanför mässan med 917 parkeringsplatser att jämföra med 360 parkeringsplatser på Rum & Trädgård. Totalt har vi tillgång till 4000 p-platser.

Vi är också väldigt glada över vår nya entréhall som är stor, ljus och luftig. Den blev klar i maj i år (läs 2009) och gör det betydligt trevligare för både besökare och utställare där vi har alla faciliteter som garderober, toaletter, restauranger, servicecenter.

Rum & Trädgård 2010 går inte tillsammans med Villaägarmässan utan är ett eget arrangemang precis som första året 2008. Det innebär en betydligt luftigare Rum & Trädgård med vackra idéutställningar, intressanta seminarier och spännande nyheter. Gunnar Kaj kommer i entréhallen att göra en utställning på temat Ett halvår i trädgården som jag törs lova kommer att bli helt magnifik för att ge ett exempel.


Vill ni vara med och tävla om biljetterna så lämna en hälsning under detta inlägg för en lott. Vill ni ha en extra chans så länka i er egna blogg med bilden ovan, glöm inte att skriva om ni länkar.

Utlottningen pågår tom 28 feb 2010, vinnarna drar jag 1 mars!

Själv tänkte jag besöka mässan under torsdagen eller fredagen, är det någon som vill göra mig sällskap så hojta till!

Ses snart igen!

16 kommentarer:

Knatten sa...

Vad ledsen jag blir att jag bor så långt bort. Jag tänkte försöka ta mej till Älsvsjö, bara det 40 mil bort!!! Men lycka till till alla som är med o tävlar om dina biljetter. /Knatten

lottens vita och gröna sa...

jaaaaaaa jag vill vinna, fniss jo det var den mässan jag menade vi kanske kan ses, jag går ju ändårå med eller utan vinst, hihi!
ta hand om dig nuuuuuuu vännen, verkligen ta det lungt!

varmkram lotten
länkar!

Monica, blogg Betongkrukan sa...

Hej Mia,
Låter som om detta kan vara en trevlig uppvärmning inför Älvsjö i april, så jag är gärna med i utlottningen!

Hälsningar Monica

Lillakolonistugan sa...

Snyft..bor för lång bort...hafe gärna varit med
Kram Anne

Mobergskan sa...

Hej Mia visst vill jag vara med och få chansen.. Va kul att du ska gå på torsdagen, då måste vi träffas för det är den dagen som jag kan gå (jobbar helgen)Kramis vi hörs...

Timjan o Akleja sa...

Vad snällt att ge dig biljetter, och smart - på så sätt får de ju positiv PR istället för negativ! Jag kommer ju till Älvsjömässan i april och det får nog räcka, sen är det ju Lisebergs trädgårdsdagar i maj!

Kram!

Bland kastruller och bunkar sa...

Hej!
Vilken trevlig blogg du har. Ska titta igenom den ordentligt, men förstår att trädgården är i centrum.
Är gärna med i utlottningen av biljetter.
På återseende
Maria Sjödahl Nilsson
mesj1972sommar@hotmail.com

maloppa sa...

Va kul ändå att de uppmärksammade dina åsikter och kompenserade dig! Själv håller jag mig till Lisebergs trädgårdsdagar, nära o bra....
Tänk om SJ kunde vara lika serviceminded som mässan! Har just nu fyra tonåringar hos mamma i Dalarna som ska ner m tåg idag, sj´s hemsida ligger nere och bara upptaget på deras telefon. Ska man våga chansa och skicka iväg dem eller hoppas på bättre väder i morron, finns ju inget som talar för det.... Nä att kunna erkänna sina misstag o kompensera det vinner man kunder på....

Marie//Tekla Maräng sa...

Åh med dessa ord utav självaste projekt ledaren kan även jag tänka om ifrågan om att helt ute sluta utställning.
Så jag är gärna med och tävlar och hoppas givetvis på turen.
Ska återkomma till dig angående vilken dag jag kan komma loss så att vi kanske kan fika tillsammans.
Länkar givetvis i min vänster spalt.
Kramar Marie:)

Annika Christensen sa...

Skall inte åka till Stockholm denna gången jag väntar till nästa.
Ha det gott
Hoppas du blir bättre och bättre.
Annika

Marika på Odlingspyssel sa...

Jag är gärna med och tävlar :)
Håller med dig om kaoset med mässan. Har varit där flera år nu. Har växlat mellan att åka bil och åka kommunalt dit, båda alternativen är lika eländiga. Men som van Älvsjöbesökare med bil har jag alltid parkerat på andra sidan väganoch gått på en gångbro över. Har alltid varit lättare att få plats och det är billigare timpris.

Madame C sa...

Vilken fin blogg du har! Mängder av bra information! Kul att du också har en tävling. Den är jag gärna med i. Hälsningar, Charlotta

Almbyboden sa...

Jag och min mamma köade över en timme förra året i -11 grader och blåst vid Kistamässan. Inget kul. Hoppas de har fått ordning på logistiken till i år. Ha det gott!

Najsan från Odla sa...

Hej Mia, Jag vill gärna vara med i utlottningen, hoppas hoppas jag vinner!!

/Kerstin aka Najsan

Sofia sa...

Hallå! Tävlar gärna om en fribiljett till mässan och länkar hos mig. Kram Sofia

Emma sa...

Hej UnderYtan!
Jag är gärna med på tävlingen om biljett!
Vi ses på Odla!

Kram,
Peztis