söndag 22 november 2009

Ljus och lycka...

Just nu har jag mycket att glädjas åt, så härligt för det var längesen jag kände så...

Tidigare i veckan vann jag en utlottning hos Betongkrukan, vann en jättefin insektsbild, gammal undervisningsbild från 1962, på vanlig Myrlejonslända. Håller på och målar om en ram som den ska få "bo" i. Bild får ni se senare...

Som om inte detta var nog, idag har jag just fått reda på att jag vunnit en alldeles underbar väska hos Nordingården. Det är en tjej som heter Lisa Stevens som gör de underbara väskorna. Jag får själv välja vilken färg, då de finns i massor med olika färger och valde den jag har på bilden.

Solen har jag fått se en hel dag, mer än på hela november. Vilken fantastisk dag vi hade igår, solsken och blå himmel hela dagen. Jag passade på att vara ute sålänge det var ljust ute, även om inte solens strålar orkade över trädtopparna så länge.
Sent men förhoppningsvis inte för sent, grävde jag ner en ros jag haft i en stor hink med jord sedan jag fick hem beställningen. Var på granjakt på tomten och hittade inte mindre än tre fina små minigranar. Två får stå ute än så länge och en åkte in. Krattade och städade upp runt huset, och fixade förstås med lite mer pynt i trädgården.Ett blomsterbud kom med en uppiggande färgglad bukett i fredags, tack snälla mamma för att du tänker på mig, det har varit en tuff höst.

Nu är det snart middagsdags, chicken fajitas blir det idag, smarrigt...

Ha ett fantastiskt avslut på helgen och en fin vecka!

7 kommentarer:

Annika sa...

Grattis till vinsterna. Jag har med lyckats vinna en utlottning hos Anna-lena Drömmar av silver. Man blir ju kanonglad :)
Hoppas du får en fin måndag imorgon, trots väder :)
Kram

Marina sa...

Periodvis är livet lite väl tufft. Inte kul!
Så himla fint det där med cykeln mm. Kram o grattis de fina vinsterna!

mitt skärgårdsliv sa...

Grattis till vinsten!! Mycket fin väska! Så fint med gran kvistar, rönnbär mm. Din veranda blev mycket fint pyntat som du visa i föregående inlägget. Gillar det mycket. Trevlig söndag kväll!

NinaH sa...

Hurra för dig, Mia!;-) Grattis till alla vinster!

alegni sa...

vilken superfin vinst, mia! grattis!
kram
ingela

Anonym sa...

Grattis till vinsten, vad roligt att det händer roliga saker.

Härliga bilder du bjuder på, den med cykeln var sååå fin.

Ja vi får hoppas att allt regnande går över till snö. Det hade varit så mysigt om det snöade på första advent.

Jag ska titta vidare hos dig nu.

Kram annica

Timjan o Akleja sa...

Vad härligt med lite ljusglimtar i novembermörkret! Vi passade på att storstäda hela dagen i lördags, dålig tajming när det var fint väder! Men skönt att ha det gjort ändå!! :)

Tack för dina hälsningar på min blogg, det är så kul att bara få ett litet hej! :)

Kram och hoppas lyckan håller i sig så du vinner massa fint!