fredag 13 november 2009

Färger...

Zink och rost... är färger jag går igång på direkt, när det gäller inredningsdetaljer.

Kaxiga och uppnosiga...

I och med det borde ju november vara min favoritmånad, då hela trädgården och himlen går i grått och brunt (nästan precis samma färger som mina favoriter) men inte tycker jag det är så vackert för det... konstigt det där. Färger som ena stunden får mig att må bra kan i nästa stund få mig att bara bli trött och nedstämd.

Som tur är finns några guldkorn i trädgården som trots allt håller humöret uppe året runt. Ni som hängt med ett tag har säkert skymtat dessa fåglar i sten och rost tidigare men nu får de min fulla uppmärksamhet. Köpte dem på trädgårdsmässan, några förra året och några i år, tror det blir några till under nästa mässa till våren. Ett helt inlägg tillägnat mina underbara övervintrare, de gör mig så glad! :)

Tillägg, fick just en påminnelse: Fredag den 13:e idag så håll i hatten!! Kanske är lika bra att jag håller mig ifrån målandet idag då... vem vet, kanske målar hela världen annars... :)

Trevlig helg till er godingar!

13 kommentarer:

Lina ♥ C´est la vie sa...

Du håll dig i sängen idag o tat lugnt, det är fredagen den 13!!!!

Huuua,

kram på dig hihi.
Lina

Anja sa...

Här kommer en "söt" hälsning;))! Var 17 skaffar man så'na snyggingar? Så otroligt mycket finare än många andra jag har sett med grälliga färger. Du glömde DEN infon...typ;))/Anja

Anja sa...

Jo! Tänk att "Zeke" varit synlig i våra trakter. Personligen tycker jag att det är betydligt mer OK än vissa, påtända hundförares kamphundar..../Anja

Lime sa...

Ja, det var verkligen festliga stenfåglar. Kul med konstnärer som har fantasi nog att knåpa ihop trädgårdspynt till oss.

Trevlig helg!

essemia sa...

Vilka härliga fåglar. Har du gjort dom själv? Riktig fantasi till att få till det.
Hoppas du får en bra helg.
Kram Elzie

Lotta 8`) sa...

Just de där fåglarna är jag så förtjust i! Har bara sett dem på bild men får väl hålla ögonen öppna nästa säsong - de hade varit så fina vid mitt blivande vattenfall :) Ha en skön helg :)

lottens vita och gröna sa...

hej mia, vi har visst samma smak vi, fniss...jag har ett gäng sådana som jag med köpt på en mässa för åratals sen, älskar dom! ha en gooo helg!
varmkram lotten

Anns Gröna sa...

Ja, de fåglarna gillar jag också. De fanns även på Sofiero och stod länge och studerade dem. Kanske kan man gjuta sådana?!?
Ha det riktigt gott i helgen!
Kram
Ann
PS! Med tanke på hur mörkt det varit i vår del av världen idag, hade du gärna fått komma hit och skvätt lite färg. ;)

NinaH sa...

Fniss & Puh! Denna fredagen den 13e nästan avklarad... och utan missöden!;-) Hoppas så även för dig?!;-)
Vilka underbara fåglar!! Förstår att de gläder därute!

Almbyboden sa...

Hej Mia! Kul att du tittat in hos mig. Jag gillar din skarpt då jag också är förtjust i växter - trädgårdsmästare som jag är nu. Gick en utbildning i två år och blev klar trädgårdsmästare i april i år. Så härligt! Jag lägger in din blog på min sida och håller mig uppdaterad över vad som sker hos dig. Nu ska jag spana in lite mer noga hos dig! Trevlig helg, Marie

Mifflan sa...

Åh, så fina fåglar! Min plan är pynta trädgården nästa säsong. Det här med att ordna gräsmattan vr för avancerat :)

Gunilla sa...

Vilka läckra fåglar dom skulle jag gärna vilja ha hos mig också.
Vi har samma fågelkvitter på våra blogggar. Kul.

Ha en fin helg
Gunilla

Ika sa...

Fredags 13e jupp, vet inte om det var lågt blodsocker eller om jag bara hade lite små otur. Hjläpte lite att komma hem o äta en smörgås iaf.