tisdag 7 april 2009

Påskvecka i gult...

Är egentligen inte så mycket för gult men just till påsk kan jag inte låta bli. Påskliljor och krokus i gult passar ju in då. Dessa krokusar står i full blom och lyser upp i uterummet...På tal om påsk... jag började ju måla påskägg för ett par veckor sedan. Lovade att visa när de blev klara men jag tappade helt lusten så de ligger fortfarande helt vitmålade utan pynt. Det blir inte alltid som man tänkt sig, har istället tillbringat tiden ute i trädgården. Får väl se om jag hinner med dem i veckan, annars finns ju hopp till nästa år. :)

Ha en fortsatt härlig påskvecka!

11 kommentarer:

lillakolonistugan sa...

Det kommer alltid nya påskar..äggen kanske är fina som dom är :)

Ha en skön dag/Anne

Sussi sa...

Vårblommorna färg inger hopp om en ljusare tid, glad påsk med sol och värme.

Krydda Livet sa...

Vilka gula och fina blommor! För mig är ändå påsken gul även om allt inte behöver vara i en massa färg. Jag gillar de gula påskliljorna bland annat så de har fått komma ut på balkongen i år.

Och på tal om mer trädgård än inredning så är ju faktiskt trädgård en form av inredning också fast utomhus :) Det gör ju att man trivs, eller hur?

Kram Josefin

Bus sa...

Tack snälla du för kommentaren.
Ibland tar omgivningen all ens energi och då är det lätt att man går vilse...
Jag återkommer snart men pausar hellre än att skapa en deppblogg. Kram <3

Växthusmadam sa...

Visst är det härligt med den glada gula färgen till våren och påsken! I övrigt har jag inte så mycket gult i trädgården men just nu vill man bara frossa i den färgen!
Glad påsk!
Växthusmadam

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Fast man tänker köpa blommor i vitt och kanske lite ljusrosa, så kommer man hem med Gula! De flesta är ju det nu, och mina gulingar har lockat hit en liten bisvärm.
Ha en fin tisdag
Kram till dig
AnnaMaria

Marina sa...

Men det är väl bra att du itne känner att du MÅSTE göra äggen klara, det kommer en påsk nästa år också. Allt för många gör sån som dom tror att dom måste.
Gul är itne heller min favoritfärg men till påsk har vi gult ändå, helt ok. Kram!

Lillemor i Hummelsta sa...

Känner igen det där, målade äggen och sen rann inspirationen ut i sanden. Nåja dom finns ju kvar, rätt som det är så får man väl nåt ryck och så får man pynta med ägg i juli.
Kram Lillemor

Hanna sa...

Så härliga vårbilder!
Hanna

Britt sa...

Ja iblad blir det inte riktigt som man tänkt sig. Ha det bra//Britt

Millan sa...

Vad kul att det finns fler som jag som inte orkar pyssla till påsk. Tror att det är det fina vädrets fel, man vill hellre vara ute.