måndag 25 april 2011

Ska sluta slingra mig...

Ja, äntligen har lusten och orken börjat komma tillbaka. Har hållit på som en tok och vårstädat både uterum, veranda och delar av trädgården de senaste dagarna.

Jag behöver då inte känna mig ensam för under uterummet bor i alla fall tre små kompisar... och snart ännu fler... sen har jag ju alltid lilleman också förstås, hundarna och gubben min. :)

Tätt omslingrade var de tills jag kom för nära och störde dem mitt i självaste akten.

Två av dem slingrade vidare medan den tredje snällt stannade kvar och kollade läget lite mer... men ingen fara... nästa gång jag kom ut i trädgården var de igång igen. Såå, om ett tag är de betydligt fler. :)

Har inte riktigt hunnit med att fota trädgården så mycket, har nästan varit lite för ljust... eller jag har varit ute för sent. Ska se om jag kan köra lite morgonfotografering nån dag.

Tävling hos Lilleman

Måste tipsa om tävlingen som lilleman har på sin blogg. För dig med småttingar passar det säkert utmärkt, kika in vettja! Klicka på bilden ovan för att komma till tävlingen!

Hoppas alla haft en lika skön påskhelg som jag!


3 kommentarer:

Merja sa...

Men fy va otäcka saker du har i trädgården!! Inte farliga kanske men jag skulle inte vilja ha dom. Bävar där jag går i höga gräset på nya tomten för att stöta på en orm!
Bättre tycker jag om dina sådder:) Mycket gott vankas det för er!
Ha det gott!!

Min dröm om lantstil sa...

Hujeda mig :( Inge vidare men jag vet ju att du gillar ormar :)
Ha det fint, Kram

Anonym sa...

Coolt tycker jag, med snokar (är det väl?)!

Ha en bra helg,
kram!