lördag 15 oktober 2011

Ge upp??

Snart består denna bloggen bara av månadens bilder, ja knappt ens det eftersom jag inte ens hunnit lägga upp dem, men jag ska...

Jag vill verkligen, men tiden räcker inte till. Funderar på om jag ska ge upp bloggandet... eller bara ta det som det kommer, när jag får tid över...

Jag lever i alla fall och lilleman i allra högsta grad. :)

Ha en fin avslutning på helgen allihop!

6 kommentarer:

Mia sa...

Det är alltid kul med ett livstecken från dig. Jag kommer nog ihåg hur det var med småbarn, inte hade det varit mycket tid till blogg den gången.. så sköt om er og ha det fint :)

alegni sa...

nej, nej, inte ge upp. låt bloggen hänga kvar, men ta ingen stress över den. det finns ju lyckligtvis inga bloggregler som säger att man måste uppdatera enligt en viss tidtabell :)
ha det gott, och njut av livet!
kram
ingela

blomkronan sa...

Håller med... det finns ingen tidtabell =)
Du bloggar när du hinner och känner för det, sluta inte helt... Även om det inte är ofta du bloggar så blir jag så glad varje gång jag ser ett livstecken från dig =)
Nu kommer dessutom en tid då vi sitter inomhus, då kanske du hinner blogga mera... =)
Kram på dig

Ninnis sa...

Nä ge inte upp...varje bloggare vet att det går i svackor och särskilt när barnen är små. Ibland räcker inte tiden till...=)

Kram Ninni

Anja sa...

Bloggen stör ju ingen. Ha den kvar så länge och se om ett år eller så om du kanske kan blogga lite oftare?
Bloggen är ju samtidigt en dokumentation av ens liv - vore lite trist att den bara !
Ha det gott med allt!/Anja

Anonym sa...

Håller med övriga, behåll bloggen och skriv när du känner för det, kanske blir det mer tid i vinter... :) Skönt att allt är bra med dig och lilleman!

Kram