fredag 5 mars 2010

Månadens bilder och vinnarna...

Hej på er!

Jag har varit borta några dagar men idag ska vinnarna av biljetterna till Rum & Trädgård äntligen avslöjas.

Månadens Bilder...
Börjar med månadens bilder, som jag tog den 1 mars. Bara ett par dagar innan såg det ut som att vintern började släppa sitt grepp något men det vände minsann snabbt igen.

Efter att ha töat och snötäcket sjunkit med ca 10 cm så har kung Bore tydligen bestämt sig för att vi ska få tillbaka det vi förlorat + lite till. Här vräker snön ner igen och ännu mer har kommit sedan dessa bilder togs.

Vinnarna i utlottningen...
Så nu har vi då kommit till det ögonblick då det ska avslöjas. Inte så många lotter denna gång så chansen var ganska stor för er som var med.

Varsin lott till mässan Rum & Trädgård 2010 vinner dessa fyra tjejer:
Grattis tjejer! Mässan kör ju igång nästa vecka så är ni gulliga och mailar mig era adresser så snart som möjligt så skickar jag biljetterna till er.

Hoppas vi ses på mässan!

15 kommentarer:

Annika Christensen sa...

Kung Bore är hård mot mig också.
Alla i Skåne uom jag har snödroppar.
Ha en skön helg
Annika

Anja sa...

Här är det också långt (läs:djupt) till vegetationen! Snödroppar och annan ögonfröjd får jag beundra på Plantagen i stället!/Anja

Galtholmen sa...

Ja, nog dröjer våren. Här har faktiskt inte snöat nu sedan ovädret i måndags, då vi oxå fick tillbaka det som töat bort. Sedan dess har solen lyst underbart, o om dagarna är det takdropp och lite dagsmeja - men det är rysligt kallt; -22 grader idag nu på morgonen. Eldar på för fullt för att hålla värmen.
Kram/
Ulrika

Monica, blogg Betongkrukan sa...

Hej,
så glad jag blir att just jag får en biljett till mässan. Skall bli mysigt att frossa i alla ljuvliga blommor.. och samla massor av inspiration.

Jag har mejlat min adress.

Skall fundera över vilken dag det blir för mig, som sagt kanske ses vi!
Hälsningar monica

Marie//Tekla Maräng sa...

Tjoho vad glad jag blir, vinst i ditt lotteri.Mailar min adress alldeles strax. Åh snart, snart är det trädgårdsmäss dags:)

Ja Kung Bore tänker inte släppa greppet i första taget om oss, för nu har vi som du sagt ännu mera snö.
Börjar så smått undra hur mycket snö det hinns med att dala ner innan detta är över...
Idag lyser solen så man blir lite piggare till sinnes.
Trevlig helg Marie:)

Anja sa...

Hejsan Mia!

Även om du besöker Gunnilse (eller vad det Linnarhult?)så är snödjupet något helt annat uppe hos oss än där nere. Jag har överallt på tomten minst 50 cm. De enda ställen som snön börjar släppa lite är taket och alldeles intill husgrunden på sydsidan.
Är du kvar i morgon, lördag? Då har några av oss som bloggar en träff på Trädgårdsföreningen klockan 11. Vi ses på ingången mot Centralstationen./Anja

Madame C sa...

Åh, vilken dundertur! Tack snälla för vinsten. Jag blev jätteglad! Fredagsmyset känns extra bra idag!
Ha en go helg,
Charlotta
(har mejlat min adress)

Mobergskan sa...

Vad roligt va glad jag blev... en vinst :)
Jag blir ännu gladare om du kan komma på torsdag själv till mässan det vore så kul att träffa dig igen och titta på mässan tillsamans. Kramis mari

Anonym sa...

Visst har det varit en härlig dag i Stockholmstrakten idag? Vi njöt för fullt. Grattis till vinnarna! Ha en skön lördagskväll! Kram Sofia

Hjärtat Mitt sa...

Grattis till vinnarna!
Vilken skillnad på mängden snö från förra året, ojoj.
Trist att det fortsätter vräka ner.
Här är rena vårkänslorna på dagarna när solen tittar fram.

Du har hunnit så en hel del. Smultronrabarber tycker jag lät väldigt spännande.

Ha en fortsatt underbar helg!
Kram Mari

Villa Solgården sa...

Åh, det måste va 4 lyckliga vinnare!! :)

Hos mig är det frötävling, välkommen! :)

Sanna

Njut i din trädgård sa...

Grattis till alla vinnarna!

Är barnen friska så kommer jag garanterat. Jag skulle ha ställt ut själv, men jag har bestämt mig för att bli frisk från min sjukdom först. Så jag ska förhoppningsvis få njuta som besökare.

En amatörs trädgård sa...

Hoppas att alla får det trevligt på mässan,jag missar den tyvärr. Och så vill jag tacka för inspirationen du ger på din blogg med en Sunshine award. Titta in på min blogg.

Anonym sa...

Hej Mia, vill bara tala om att jag aldrig har lyckats med Jamaican Bell heller. De har aldrig grott, jag förstår inte vad det beror på. :-( Mvh Catherine

Önskedrömmar i hvitt sa...

Hej Mia!
Det är första gången jag tittar in hos dig- och vilken mysig blogg du har! jag kommer absolut tillbaka. jag fick tips om din blogg av ägarinnan till Solitär Antik. jag var nämligen på mässan idag och hittade såklart några fina saker i hennes monter. När vi småpratade lite så berättade jag att jag hade köpt den fina tavlan med blåregn förra året och då berättade hon att du hade fotat den och lagt upp den på din blogg. Det var visst många som hade fastnat för den men jag lyckades knipa den;) Nu står den i vårt torp och förgyller allrummet. Välkommen in på min blogg om du vill se mer (inlägget med tavlan är från förra sommaren).
Jag har inte hunnit läsa alla dina inlägg, men jag förstod mellan raderna att du blivit påkörd och fått en whiplash-skada. Jag hoppas verkligen att du blir bättre snart, jag har själv en lättare form och vet hur f-benat ont det gjorde i början.
Stora kramen till dig och vi ses/hörs snart igen
Maria