fredag 20 februari 2009

Min helg har börjat...

Fredag igen och jag har nu tre dagar ledigt, som jag vanligtvis har eftersom jag jobbar så långa dagar övriga dagar i veckan. Skööönt! :)

Första maskinen tvätt är snart klar, snart laddas andra och lite frukost ska snart fixas.

Denna dagen tänkte jag ta det lugnt, sätta mig ner och planera fler sådder. Några av dem jag sått har börjat gro så smått. I chililådan har nästan alla fröer förvandlats till ett par små blad, fort går det och härligt är det.

Sitter med bordet fullt av trädgårdstidningar och böcker fyllda med massor av härlig trädgårdsinspiration.Ska kanske skissa upp trädgården lite också idag så att jag kan lägga upp den i mitt trädgårdsprogram så att jag kan prova mig fram med olika växter och se om jag kan få till en bra plan. Det kommer säkert att ta många, många år innan trädgården blir det jag drömmer om men då kommer jag i alla fall inte att bli sysslolös närmsta tiden.

Jippiii!!! Nu tittar solen fram, lämnar datorn och ger mig ut en sväng istället. Trädgårdsplaneringen fortsätter senare idag...

Ha en härlig fredag!

Kram Mia

10 kommentarer:

Elins tittskåp sa...

Vilken härlig dag du har framför dej, att få drömma och planera inför sommaren, allt fint och härligt man ska göra och att titta i alla mysiga tidningar och böcker.

Hoppas du får en skön och inspirerande helg. Kramar Birgitta

Krydda Livet sa...

Längtar du efter sommaren kanske och att få pyssla i trädgården :) Jag längtar efter att få börja jobba *L*

Ville bara önska dig en trevlig helg. Kram Josefin

Linda V sa...

Låter som en bra dag! Jag är nyfiken på vad det är för program du använder. kan du lägga upp bilder på resultatet av dina planeringar?

Veronica Tingvall sa...

Hoppas du får en underbar helg!
Du har inte några tips på fina skuggtåliga växter?

Kram/Veronica

Växthusmadam sa...

Det gör ju ingenting att det tar flera år att få "färdigt" - det är ju planerandet och drömmandet som är halva grejjen! Sedan när man väl blivit "klar" får man ju oftast någon ny idé som vill bli förverkligad!
Trevlig helg önskar Växthusmadam

Marina sa...

Så härligt med tre dagars helg. Njut av det! Kram!

lillakolonistugan sa...

Visst är det skönt med en ledig fredag..själv har jag bara en kaffepaus..jag blev jättenyfiken på ditt trädgårdsprogram..är det ett eget eller har du hittat något bra på nätet? Ha en mysig dag Kram Anne

Hagens Vita Vardag sa...

Trevlig helg till dig oxå och ha det så gott!
Kram Anna

Marie//Tekla Maräng sa...

en trädgård ska aldrig bli riktigt färdig... men planera det ska man och roligt är det, när man sitter där och fantiserar.
Har varit ute på en härlig hundpromenad i solen, så skönt.
Trevlig helg och kramar i massor, Marie

Ika sa...

Fick nya Allt om Trädgård häromdagen så här skall oxå läsas i helgen. Hade hoppats på solsken så att man kunde få gå runt lite i trädgården men man kan inte få allt.